Izvor: MozzartSport.com, 27.Apr.2021, 18:10

Svedočenje igrača Vojvodine: Sudija mi priznao da nas je oštetio za penal

“Posle starta golmana Metalca otekao mi je zglob”, priseća se Dejan Zukić

Mnogo prašine podiglo se posle duela u Novom Sadu između Vojvodine i Metalca iz Gornjeg Milanovca. Gosti iz Šumadije su došli do iznenađujuće pobede u zaostavnom vremenu, ali je uspeh tima iz Šumadije ostao u senci skrivene poruke Nenada Lalatovića.

Trener Vojvodine se nije pomerio sa klupe 90 minuta, potom nije želeo da čestita rivalu trijumf uz reči da je nateran da vodi >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << meč. Aludirao je temperamentni stručnjak na suđenje, a nešto rečitiji je bio mladi prvotimac Vojvodine Dejan Zukić.

On se prisetio detalja iz četvrtog minuta kada se činilo da će arbitar Milan Ilić pokazati na belu tačku. Naime, tada je golman Metalca startovao na Zukića, ali je arbitar pokazao da lopta pripada gostima. “Našao sam se u stopostotnoj prilici kada me je golman udario . Posle starta Savića, noga mi je otekla, prekršaj je bio evidentan, ali se sudija nije oglasio. Arbitar mi se kasnije izvinio nakon što je na snimku video taj trenutak, ali je slaba vajda bila od toga”, poručio je prvotimac Vojvodine u razgovoru za Dnevnik.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

LALATOVIĆ JE BIO LJUT, OGLASIO SE ZUKIĆ: Sudija mi se izvinio zbog nedosuđenog penala! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 27.Apr.2021

Igrač Vojvodine je pričao o spornoj situaciji sa meča protiv Metalca. Fudbaleri Vojvodine su prethodnom kolu Superlige Srbije poraženi od Metalca rezultatom 2:1. Trener Novosađana, Nenad Lalatović je izgleda sa pravom bio ljut na suđenje, što je potvrdio Dejan Zukić. Povodom situacije iz 4....

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.