Šved o Zvezdi: Pokazali su da u Evroligi nema slabih timova

Izvor: MozzartSport.com, 24.Okt.2017, 22:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šved o Zvezdi: Pokazali su da u Evroligi nema slabih timova

„Mi smo igrali jako do kraja utakmice, držali smo se zajedno cele večeri i to je razlog zbog kojeg smo pobedili“, jasan je srpski reprezentativac

Veliki as Himkija Aleksej Šved ubacio je večeras 18 poena u koš Crvene zvezde, ali je jasno da je njegova forma još uvek prilično daleko od vrhunaca.

Sjajni ruski reprezentativac je nakon večerašnjeg meča u pozitivnom tonu govorio o srpskom šampionu.

„Kao i svi srpski timovi, Crvena >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << zvezda je odigrala fizički izuzetno snažno. Pokazali su danas da mogu da igraju dobro i da nema lakih timova u Evroligi. Mi smo igrali jako do kraja utakmice, držali smo se zajedno cele večeri i to je razlog zbog kojeg smo pobedili. Igrali smo samo tri utakmice do sada i to sve tri kod kue, tako da ćemo videti kako će biti na gostovanjima u naredne dve. Ne možemo u ovom trenutku da govorimo o plasmanu u TOP 8“, jasan je Šved.

Himki je nakon tri odigrana kola na vrhu Evrolige sa maksimalnim učinkom, ali Barcokasov tima sada čekaju dva teška gostovanja Olimpijakosu i Real Madridu.

(FOTO: Star Sport)
Pogledaj vesti o: Evroliga,   Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.