Sveci biraju - 150 miliona funti ili egzodus?

Izvor: Sportske.net, 24.Maj.2020, 20:58

"Sveci" biraju - 150 miliona funti ili egzodus?

Vlasnik mora nađe novac i to što pre.

Restart sezone u Engleskoj nam je sve bliži, iako su postojali pozitivni testovi na koronu posle ponovnog testiranja.

Mnogi klubovi, posebno oni manji, će imati velikih finansijskih problema zbog novonastale pandemije. Sautempton je jedan od njih.

Po pisanju engleskih medija, vlasnik kluba sa "Sent Merija" Gao Jišeng mora 'naći' 150 miliona funti (osamdeset procenata vlasništva u samom klubu) ili će klub biti primoran >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da prodaje svoje najbolje igrače.

U tom slučaju "svece" bi napustili Deni Ings, Ward-Provz i Nejtan Rejmond kao traženi igrači. Naravno ne bi stalo sa njihovim odlaskom, ali sačekaćemo prvo da li ima zainteresovanih kupaca za akcije kluba.

Sautempton ne stoji najbolje ni na tabeli. Pre prekida sezone doživeli su čak četiri poraza u zadnjih pet utakmica te su na samo sedam bodova od ugroženih.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.