Izvor: MozzartSport.com, 31.Maj.2020, 15:16

Sve zavisi od Andersena

Najbolji fudbaler Olborga pod znakom pitanja zbog povrede koju je zaradio pred prekid prvenstva

U Danskoj regularni deo sezone polako ulazi u završnicu. Ostala su još dva kola do podele tabele, a najveća nepoznanica u ovom trenutku je kome će pripasti poslednja karta za plej-of, o čemu će se po svemu sudeći odlučivati do poslednjeg kola. Jedan od timova koji bi da se vrati u gornji dom je i Olborg koji je u prethodne tri sezone dva puta za dlaku ostajao ispod crte, a posebno >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << bolno bilo je prošle sezone kada je plej-of izostao zbog slabije gol razlike. Kako se to ne bi ponovilo i ovog puta, klub sa severa Danske tražiće pobedu na gostovanju Esbjergu (18.00).

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Pozicija na tabeli govori da Olborg ne bi trebalo da ima velikih problema, s obzirom da se radi o pretposlednjeplasiranom timu Superlige. Međutim, posao će biti znatno otežan ukoliko se Lukas Andersen ne nađe u postavi gostiju. U pitanju je bivši fudbaler Ajaksa, ove sezone daleko najbolji pojedinac Alborga sa devet golova i osam asistencija u prvenstvu. Danac se povredio protiv Ligbija još u martu, zbog čega je u vreme pandemije propustio oba prijateljska meča svoje ekipe. Iako se u međuvremenu oporavio i u četvrtak pridružio timskom treningu, pitanje je da li je spreman da startuje. Da će dosta zavisiti od Andersenove spremnosti uverava i defanzivac Esbjerga Kevin Konboj.

On je verovatno bio najbolji fudbaler Superlige ove jeseni, tako da će se osetiti razlika ako ne bude igrao. Mislim da i oni to znaju“, tvrdi Konboj.

Za goste definitivno neče igrati napadač Tom van Virt, dok kod gostiju nema dvojice vezista, Matijasa Kristensena i Jonija Kauka.

U prvom meču ova dva tima u sezoni ubedljivo je slavio Olborg sa 4:0.

DANSKA 1 – 25. KOLO 

Nedelja

18.00: (3,40) Esbjerg (3,30) Olborg (2,20)

Ponedeljak

14.00: (1,70) Randers (3,70) Hobro (5,20)

16.00: (1,23) Midtjiland (6,50) Horsens (12,00)

18.00: (4,90) Lingbi (3,60) Kopenhagen (1,75)

20.00: (2,05) Orhus (3,45) Odense (3,60)

Utorak

19.00: (1,70) Brondbi (3,70) Sonderjisk (5,10)

*** kvote su podložne promenama

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.