Sve za SP: Ronaldinjo u Bešiktašu

Izvor: B92, 07.Jan.2014, 17:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sve za SP: Ronaldinjo u Bešiktašu

Legendarni Brazilac Ronaldinjo Gaučo prešao je iz Atletiko Mineira u turski Bešiktaš, prenosi holandski "De Telegraf".

Kako navode Holanđani, legendarni 'Dinjo' potpisao je na dve i po godine, a zarađivaće između 10 i 15 miliona evra, plus bonus od 80 hiljada evra za svaku odigranu utakmicu.

Rukovodstvo turskog kluba tako je iz trećeg puta uspelo u nameri da dovede nekadašnjeg igrača PSŽ, Barselone i Milana, a kako stvari stoje ispunili su mu i listu od deset zahteva.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
U prva dva navrata nisu bili uspešni, jer je Ronaldinjo želeo da pokuša da osvoji Kopa Libertadores, jedini trofej koji mu nedostaje, da bi na kraju i uspeo.

Prelazak u Bešiktaš može se nazvati logičnim spletom okolnosti, jer je opšte poznato da legenda svetskog fudbala ni po koju cenu ne želi da propusti Svetsko prvenstvo – koje za šest meseci počinje u njegovoj domovini.

Ostaje nam da vidimo da li će ga Luis Filipe Skolari uvrstiti u sastav 'Selekaa'.

Brazilac je prošle godine postigao 17 golova i zabeležio 11 asistencija, u 36 nastupa, a društvo u novom klubu praviće mu zemljak Matos, koji je na pozajmici iz Korintijansa.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ronaldinjo potpisao za Bešiktaš

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Jan.2014

Legendarni Brazilski fudbaler Ronaldinjo Gaučo prešao je iz Atletiko Mineira u turski Bešiktaš, prenosi holandski "De Telegraf".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.