Izvor: RTS, 16.Apr.2021, 12:53

Sve više tenisera otkazuje nastup na turniru u Beogradu

Organizatori Serbia opena, ATP turnira iz serije 250 koji će biti igran u Beogradu, imaju sve više problema zbog otkaza igrača. Iako će takmičenje biti izuzetno jako, nekoliko tenisera odustalo je zbog povreda ili slabijeg zdravstvenog stanja.
Serbia open doživeo je težak udarac u četvrtak uveče, kada je potvrđeno da neće nastupiti Dominik Tim i Gael Monfis.

Tim ima >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << problema sa bolom u kolenu, dok se Monfis još nije oporavio od povrede lista koju vuče već neko vreme.
Međutim, iako se činilo da je tu kraj sa otkazima, tokom dana su još dvojica igrača ispala sa spiska učesnika – nekada sedmi igrač planete i polufinalista Australijan opena Fernando Verdasko, kao i Luka Puj iz Francuske.
Umesto njih igraće Aleksej Popirin i Sebastijan Korda, dvojica mladih tenisera od kojih se mnogo očekuje.
Podsetimo, još ranije je odustao Stan Vavrinka, dok bi na turniru trebalo da gledamo Novaka Đokovića i ostale srpske tenisere, kao i Matea Beretinija, Bornu Ćorića, Grigora Dimitrova, Aslana Karaceva...
Serbia open na programu je od 19. do 25. aprila i igra se za nagradni fond od 650.000 evra.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Verdasko i Puj ne dolaze u Beograd

Izvor: MozzartSport.com, 16.Apr.2021

Učešće na Serbia openu prethodno su otkazali Vavrinka, Monfis, Tim....Iz dana u dan broj velikih imena na Serbia openu se smanjuje. Poslednji u nizu koji se neće pojaviti u Beogradu na ATP turniru iz serije 250 su Španac Fernando Verdasko i Francuz Luka Puj...Juče je Dominik Tim potvrdio da neće...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.