Izvor: Piplmetar.rs, 21.Jan.2024, 00:30

Sve više bivših Zvezdinih igrača stiže u Radnički iz Niša

Značajne promene na više nivoa dogodile su se ove zime u niškom Radničkom, koji je nedavno promovisao novog sportskog direktora Bratislava Ristića, vratio na klupu bivšeg šefa struke Nikolu Trajkovića, a onda doveo i četiri pojačanja u igračkom kadru – Kamerunca Kolinsa Faija, Semira Smajlagića iz BiH, zatim bivšeg vezistu Zvezde Andriju Lukovića i doskorašnjeg golmana beogradskig crveno-belih Nikolu Vasiljevića.
Tu se nisu zaustavili, pa su na “Čair“ stigla još >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << dva iskusna i kvalitetna fudbalera – dosadašnji napadač Vojvodine Stefan Vukić i bivši desni bek Crvene Zvezde i TSC-a Marko Petković.
Što se tiče Petkovića, on je i bivši reprezentativac naše zemlje, igrao je još u OFK Beogradu, Spartaku iz Moskve, portugalskoj Tondeli, mađarskom Honvedu, a u Niš stiže iz grčkog Egalea.
Vukić je tri godine mlađi, pre Vojvodine je takođe igrao i za TSC, a ovo mu je povratak u rodni grad i klub u kom je počeo svoju seniorsku karijeru.
Od tada je promenio nekoliko domaćih klubova, a najveću pažnju na sebe skrenuo je u poslednje četiri godine kada je igrao za Zlatibor, TSC i Vojvodinu.
Ove sezone je u dresu Voj

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.