Sve što ste hteli da znate o današnjem Madrilenju, otvara se novo poglavlje u istoriji!

Izvor: Sportske.net, 09.Feb.2019, 12:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sve što ste hteli da znate o današnjem "Madrilenju", otvara se novo poglavlje u istoriji!

Atletiko i Real sudariće se na "Vanda Metrolopolitano", a danas ništa neće biti isto kao u prošloj deceniji.

Danas je Madrilenjo, Atletiko će se sudarit sa novim Realom, biće dosta promena, tačnije kako madridski mediji najavljuju ova utakmica, derbi gradskih rivala se igra za Barselonu.

Katalonci imaju prednost na vrhu tabele, +6 u osnosu na "Jorgandžije", osam koraka su ispred Reala, realno, remi bi značio kraj trke za titulu.

Šta je novo na "Madrilenju". >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Neki od ljudi koji su obeležili ovaj gradski derbi su prošlost, naravno Kristijano Ronaldo je otišao, ali nema ni Marsela, on će se preseliti na klupu posle užasne partije u "El Klasiku" od početka će igrati Reguljon.

Isko je zakucan za klupu, ali danas dolazi Juventus, naime, oni će gledati svog rivala u Ligi šampiona, ali i pretpostavlja se da pregovaraju oko Andalužanina koga Real želi da proda.

Dok je za Solarija sve novo, kao trenera, za Simeonea je derbi rutina, 9 pobeda, 9 remija, 10 poraza protiv najvećeg rivala.

Ovo će biti i prvi derbi na suprotnoj strani za Alvara Moratu koji počinje uz Grizmana, navijači su ga dočekali sa skepsom, izgubio je prvi meč prošle nedelje, ali ako bi danas dao gol, sigurno bi njega prošlost bila zaboravljena.

Real je u boljoj formi, dobili su četiri u nizu, dok Atletiko počinje da posrće, izgubili su korak Koke i Košta su povređeni, ali se vraćaju Godin i Saul.

"Jorgandžijama" je lakše kada vide da sa druge strane nema njihovog dželata Kristijana koji ih je terorisao gotovo deceniju, ali će morati da se paze Vinisijusa koji je eksplodirao, ima 10 asistencija, sjajno se slaže sa Benzemom i veliki je dobitak za Real.

Navijači "Los Blankosa" su kivni na Bejla, mogao bi da dobije šansu, ali javnost smatra da Lukas Vaskez koji je dao gol Barsi zaslužuje da igra. Počeće Kazemiro, kako rekosmo, Marselo je sada rezerva, praktično se čeka kraj sezone da bude prodat Juventusu.

U svakom slučaju čeka nas nadajmo se zanimljiviji meč od prethodnih, na prvom odigranom na novom "Vanda Metropolitano" bilo je 0:0, jesenas je takođe bio isti rezultat na "Bernabeu", a Atletiko je osvojo u Talinu Superkup Evrope.

Počinje u 16:15, a istorijsku priču o Madrilenju možete da pročitate ovde.

"Se busca rival digno para derbi decente" - Kako se "umotati" u Atletiko i kad navijaš za Real? https://t.co/EVZGANWLW0

— Sportske.net (@sportske) 08. април 2018.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

"Topla" dobrodošlica za Kurtou na "Vanda Metropolitanu" (foto)

Izvor: Sportske.net, 09.Feb.2019

Bivši golman Atletika sada stoji među stativama najvećeg rivala...Danas je na programu madridski derbi između Atletika i Reala, "Kolćonerosi" će pokušati da uhvate priključak sa Barselonom, nakon kiksa u minulom kolu protiv Betisa, dok bi Real u slučaju trijumfa mogao da ih preskoči na tabeli...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.