Sve smo bliži odlasku Riberija

Izvor: Sportske.net, 18.Maj.2017, 20:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sve smo bliži odlasku Riberija

Frank Riberi je blizu odlaska iz Bajerna iz Minhena, preneli su mediji u Francuskoj i Nemačkoj.

Nije daleko od odlaska iz Bajerna Frank Riberi.

Krilni fudbaler je u Minhenu još od 2007. godine, uspeo je da osvoji sve što se osvojiti može sa tim timom, a izgleda da je došlo vreme da mlađi dobiju šansu da igraju.

Riberi ima već sada 34 godine, neće dobijati previše šanse u narednoj sezoni ako ostane u Bajernu.

Za njega je zainteresovan Marsej, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ako je verovati pisanjima medija u Nemačkoj i Francuskoj.

Predsednik Marseja se prethodnog meseca našao sa čelnim ljudima Bajerna, pregovarali su baš oko Riberija, a postavlja se pitanje da li je bilo šta dogovoreno i da li će nekadašnji reprezentativac Francuske otići u klub u kojem je stekao ime.

Pominje se i činjenica da će definitivno napustiti Bajern ukoliko u tim stigne Aleksis Sančez o čemu se sve više govori.

Riberi je u svojoj karijeri igrao u Bulonju, Alu, Brestu i Mecu, pre nego što je napustio Francusku i preselio se u Galatasaraj, da bi nakon toga usledila selidba u Marsej, pa u Bajern iz Minhena.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.