Sve se otvara Zvezdi, odbrana Genta ne može da se sastavi!

Izvor: Sportske.net, 27.Okt.2020, 11:00

Sve se otvara Zvezdi, odbrana Genta ne može da se sastavi!

Novi poraz i dva primljena gola u domaćem šampionatu.

Crvenu zvezdu u četvrtak očekuje susret drugog kola Lige Evrope protiv Slovana iz Libereca, ali već nedelju dana kasnije na Marakanu stiže Gent.

A Belgijanci nisu u dobrom ritmu.

Juče su izabranici Vima de Dekera izgubili kod kuće od Genka rezultatom 2:1.

Tako se Gent našao na tek 13. mestu belgijskog šampionata sa devet bodova iz 10 utakmica, dok je na poslednjih sedam utakmica >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << primio čak 16 golova.

Slovan iz Libereca stiže u Beograd nakon što je kolo u češkom šampionati odloženo zbog pandemije koronavirusa, dok se Gent očito ne nalazi u dobroj formi.

Kao da se sve otvara za ekipu Dejana Stankovića...
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Drugo kolo Lige šampiona – Isprati najjače mečeve uz VRHUSKI BONUS za klađenje

Izvor: DANuBeogradu.rs, 27.Okt.2020

Nova sezona najelitnijeg takmičenja u fudbalu zvanično je počelo! Pre tačno sedam dana odigrano je prvih osam utakmica u okviru prvog kola Lige šampiona. Danas, nedelju dana kasnije, na redu je i druga runda u kojoj nas očekuju fantastični dueli i susreti fudbalskih giganata. Tim povodom sportska...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.