Izvor: MozzartSport.com, 11.Jul.2020, 15:20

Sve je spremno za titulu u Varšavi

Legija u katastrofalnoj formi, sa dosta povređenih igrača, ali je kruna u Poljskoj na pragu izabranika srpskog trenera Aleksandra Vukovića

U Varšavi se hladi šampanjac. Legija bi danas (17.30) mogla da postane šampion Poljske. Ekipa srpskog trenera Aleksandra Vukovića ima osam bodova više od branioca krune Pjasta i Leha i ukoliko danas slavi protiv Krakovije obezbediće krunu, dva kola pre kraja plej-ofa.

Domaćin ima mnogo problema u nastavku sezone posle >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << pandemije virusa korona. Ekipa igra loše, postigla je samo osam golova na šest utakmica. Vuković ne može da računa na neke bitne igrače zbog povreda. U utorak je Legija ubedljivo poražena u Krakovu protiv današnjeg rivala sa 3:0 u polufinalu Kupa Pojske. Ništa od duple krune, ali čini se da je nemoguće da pehar za najbolju ekipu Poljske ove sezone ne završi u vitrinama tima iz prestonice.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Legija ima samo dva boda u prethodna tri kola, ali zaliha bodova iz prethodnog dela sezone je bila velika. Krakovija igra utakmice sa dosta golova u poslednje vreme. Na pet utakmice u nizu dolazilo je 3+. Tim iz Krakova ima dve vezane pobede u šampionatu i još može da napadne drugo ili treće mesto, mada se Krakovija plasirala u finalu Kupa Poljske i tako može do mesta u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Srpski stručnjak Vuković ne može da računa na teško povređenog, nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde Marka Vešovića. Gvinejac Hoze Konte je povređen, a radi se o igraču koji je postigao 10 golova u šampionatu Poljske. Radoslav Majecki je prodat Monaku i on je morao da napusti tim kako bi se spremio za novu sezonu u dresu Kneževa iz Monte Karla. Hrvat Domagoj Antolić nije igrao u Krakovu u utorak zbog povrede i njegovo učešče u današnjem duelu je pod znakom pitanja. Gosti nemaju kadrovske probleme.

U šampionatu je ove sezone Legija oba puta pobedila Krakoviju sa 2:1. Tim iz Krakova nije osvojio ni bod u Varšavi na poslednje dve utakmice u prvenstvu Poljske.

POLJSKA, PLEJ-OF – 35. KOLO

Subota

17.30 (1,60) Legija (3,80) Krakovija (6,00)

Nedelja

12.30 (1,90) Slask (3,40) Pogon (4,30)

15.00 (1,85) Pjast (3,45) Jagelonija (4,50)

17.30 (1,63) Leh (3,90) Lehija (5,50)

***kvote su podložne promenama

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.