Sve je spremno za najposećeniju uličnu trku u Srbiji

Izvor: B92, 01.Jun.2023, 15:39

Sve je spremno za najposećeniju uličnu trku u Srbiji

Tradicionalna 14. "Trka prijateljstva", koju organizuje Atletski klub Hajduk i maraton tim Kula, održaće se 17. juna u Kuli.

Trka koja se prepoznaje po druželjubivosti, toplini, bogatim startnim paketima, vrednim nagrada i tombolom čini je već godinama jednom od najposećenijih i najomiljenijih uličnih trka među trkačima iz zemlje i regiona.

“Od Trke prijateljstva kao i svake godine može da se očekuje mnogo više od prethodnih izdanja. Ove godine je poseban >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << fokus usmeren na dečije trke. Spremamo bogate startne pakete, raznovrstan program na dan trke, organizovan prevoz iz Beograda, a nakon trke druženje, tombola i kupanje na bazenu”, rekao je Zdravko Mišović, predsednika Atletsksog kluba Hajduk maraton tim Kula i organizatora Trke.

Za trku na 5km, 10km i nordijsko hodanje 5km prijave se vrše na sajtu trka.rs.

Pored trka za odrasle, biće organizovano i nekoliko dečijih trka.

"Ovo godine Trka prijateljstva ima najveću podršku sa svih strana, samim tim će biti bolja i bogatija u svakom smislu: veći broj učenika, veći broj dece na dečijim trkama, veći nagradni fond, kategorije, bogatiji startni paket, mnogo sadžaja i zabave, veći broj tombola, još više fotografa, druženje kakvo do sada nije bilo ni na jednom trci", rekao je Mišović.

Ono što čeka trkače u Kuli su vredne novčane i robne nagrade, organizovan prevoz iz Beograda, profesionalni fotografi, a nakon trke druženje i kupanje na bazenima u Kuli.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.