Sve je palo na nas

Izvor: B92, 26.Apr.2023, 21:55

"Sve je palo na nas"

Igor Vujačić i Danilo Pantić izneli su utiske posle remija sa Crvenom zvezdom (0:0).

Crno-beli su četvrti na tabeli Superlige Srbije i predstoji im velika borba za izlazak u Evropu.

"Dosta smo i osporavani ove sezone, i zapali smo u neku situaciju... Jako je teško trenutno i sve je na nas palo, ne znam šta bih vam rekao, osim toga da je teško i da moramo da radimo i postižemo golove, ukoliko želimo da pobedimo utakmicu", rekao je Vujačić i dodao:
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
"Jako je teško, ali kad bih vam rekao da ne verujem, lagao bih vas. Ima još pet utakmica, to je još 15 bodova u opticaju, tako da ćemo se boriti dok god ima matematičke šanse".

Danilo Pantić žali što nije bilo golova.

"Utisci su podeljeni, bilo je dosta šansi na obe strane, bilo je dinamično, dosta izgubljenih lopti, dosta tranzicija, šteta što je bilo 0:0, moglo je na kraju da bude 2:2 ili 3:3. Realno je realan rezultat nerešeno, nažalost mi nismo zadovoljni tim bodom, trebala nam je pobeda, ali nismo uspeli da pobedimo", rekao je Pantić i dodao:

"Ovi momci od početka sezone rade naporno, nadam se da će nam se to vratiti. Svaki dan smo maksimalni na treninzima, imamo i strance kojima objašnjavamo da moramo da damo 110 odsto, takva je trenutna situacija u klubu, fudbalsko znanje nije dovoljno, već mora da bude i zalaganje i borba".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.