Sve je jasno, FSS sveo spisak na četiri imena - ko će biti novi selektor Srbije?

Izvor: Sportske.net, 03.Dec.2020, 16:34

Sve je jasno, FSS sveo spisak na četiri imena - ko će biti novi selektor Srbije?

Potraga kreće.

Pred Fudbalskim savezom Srbije su dani u kojima će morati da donese neke od ključnih odluka za budućnost srpskog fudbala.

Na dnevnom redu sednice koja je najavljena najkasnije za 15. decembar jeste i pitanje selektora, a kako je sasvim izvesno da Ljubiša Tumbaković više neće predvoditi "orlove", potrebno je pronaći i njegovog naslednika.

Kako prenosi Sport Klub, FSS je zvanično sveo spisak na četiri imena - Vladan Milojević, Slaviša >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Jokanović, Veljko Paunović i Ivan Jovanović.

Do naredne sednice Izvršnog odbora, Marko Pantelić, zamenik predsednika FSS, obaviće razgovore sa kandidatima za potencijalnog naslednika Ljubiše Tumbakovića i dostaviti konačan predlog ko bi mogao da predvodi Srbiju od januara 2021.

Isti izvor prenosi da je prvi pik trener Al Ahlija Vladan Milojević koji je sa Crvenom zvezdom ostvario sjajne rezultate plasmanom u Ligu Evrope, a potom i u dva navrata u Ligu šampiona. Navodno, on nije naročito zadovoljan u Saudijskoj Arabiji, a rukovodstvo FSS spremno je da klubu plati i obeštećenje.

Ukoliko plan ne uspe, na redu će biti Slaviša Jokanović koji vodi katarsku Al Garafu, ali je otvoren za pregovore sa FSS.

Manje realna opcija jeste Veljko Paunović koji ostvaruje odlične rezultate sa Ridingom u Čempionšipu, dok je jedini slobodan trener u ovom trenutku Ivan Jovanović koji se i ranije spominjao kao rešenje za mesto selektora.

Isti izvor navodi da je Tumbakovićeva sudbina vezana isključivo za rezultate pregovora sa pomenutom četvoricom, te da je mala verovatnoća da on i ostane na sadašnjoj funkciji.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Srbija na korak od novog selektora, a danas se jedno ime izdvojilo!

Izvor: Sportske.net, 04.Dec.2020, 15:10

Reprezentacija Srbije nije daleko od toga da dobije novog selektora...Iako zvanično imamo selektora u vidu Ljubiše Tumbakovića, jasno je da on neće ostati selektor jer smo u društvu sa onim ostrvskim i planinskim državicama koje nisu igrale na Evropskom prvenstvu u poslednjih 20 godina...Ko je...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.