Sve je izvesnije, još jedan defanzivac napušta Atletiko, čeka ponudu od velikog rivala!

Izvor: Sportske.net, 19.Apr.2019, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sve je izvesnije, još jedan defanzivac napušta Atletiko, čeka ponudu od velikog rivala!

Nakon Godina i Lukasa Ernandeza i on će napustiti "Kolćonerose".

Kako stoje stvari, Dijego Simeone će na leto morati da rekonstruiše čitavu odbranu.

Godin se seli u Inter, Lukas Ernandez u Bajern, a Filipe Luis bi u Barselonu.

Iskusni Brazilac ima ugovor sa klubom do kraja sezone i ne želi da parafira novu saradnju, jer čeka na ponudu Barselone.

Katalonci traže levog beka koji će biti alternativa za Đordija Albu, kako rezervu za španskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << reprezentativca nemaju od kako ih je minulog leta napustio Dinj.

Ipak, postoji i dalje mogućnost da ostane na "Vanda Metropolitanu", samo su šanse za ostanak iz dana u dan manje, a pored Barse za Luis je interesovanje pokazao i brazilski Flamengo.

Karijeru je počeo u Figuirenseu, da bi se 2004. godine preselio u Ajaks. Igrao je potom i za Deportivo La Korunju, sećamo se i kratke epizode u Čelsiju.

Nedavno se pojavila informacija da ga traži i Borusija Dortmund, ali je izgleda prioritet za 33-godišnjeg defanzivca ostanak u Primeri.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.