Sve duži spisak Zvezdinih mogućih pojačanja na mestu štopera, ko je najnovije ime?

Izvor: Sportske.net, 21.Maj.2019, 19:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sve duži spisak Zvezdinih mogućih pojačanja na mestu štopera, ko je najnovije ime?

Iz dana u dan se u medijima pojavljuje poneko ime koje se dovodi u vezu sa Crvenom zvezdom.

Ono što se za sada sigurno zna, to je da je Crvena zvezda već započela pregovore o transferu Radovana Pankova iz Radničkog iz Niša, obeštećenje bi trebalo da iznosi 300.000 evra uz eventualne procente od naredne prodaje, ali u poslednjih desetak dana vlada zatišje na tu temu, realizacije još uvek nema.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Za to vreme, u medijima se spekuliše i o nekim drugim potencijalnim pojačanjima na mestu štopera.

Juče je glavna tema bio 25-godišnji slovenački fudbaler Luka Krajnc iz Frozinonea, a danas iz grčkih medija je ''lansirano'' još jedno, nama veoma dobro poznato ime.

Navodno, i iskusni štoper Olimpijakosa Jagoš Vuković je ponovo u igri za transfer u Crvenu zvezdu, pogotovo što ovog leta ulazi u poslednju godinu ugovora sa crveno-belima iz Pireja.

Vuković će u junu napuniti 31 godinu, u Zvezdi je već bio na početku karijere kao omladinac, ali nikako da se slože sve ''kockice'' da i u seniorskoj konkurenciji obuče dres kluba sa ''Marakane''.

I prethodnih godina se najavljivao njegov dolazak u Zvezdu, ali do dogovora nije dolazilo. S obzirom da Vuković sada već ulazi u pozne igračke godine, pitanje je koliko je velika želja crveno-belih da ga sada vide u svojim redovima.

On je ove sezone upisao ukupno 28 nastupa za Olimpijakos u svim takmičenjima, postigao je i tri gola, uz jednu asistenciju.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Koliko štopera treba Zvezdi?! Evo i četvrtog, od pola miliona... (video)

Izvor: Sportske.net, 21.Maj.2019

Imena potencijalnih pojačanja samo ''izviru'' u medijima ovih dana....Tek što smo rekapitulirali tokom popodneva koji se sve igrači dovode u vezu sa Crvenom zvezdom kao potencijalna pojačanja na štoperskim pozicijama, večeras se pojavilo još jedno ime!..Tako se Radovanu Pankovu, Luki Krajncu i...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.