Švarcman i Fric za titulu u Los Kabosu

Izvor: B92, 03.Avg.2019, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Švarcman i Fric za titulu u Los Kabosu

Argentinac Dijego Švarcman i Amerikanac Tejlor Fric finalisti su turnira Serije 250 u Los Kabosu.

Švarcman je u argentinskom polufinalu bio bolji od prijatelja Gvida Pelje, 6:3, 3:6, 6:1, dok je Fric pobedio Radua Albota sa 6:3, 6:2.

Dva sata i 18 minuta trajala je borba dvojice Argentinaca za plasman u finale, na kraju, Švarcman je bio bolji, iskoristio je četiri od ukupno 18 brejk lopti.

Biće to njegovo drugo finale ove sezone pošto je u februaru igrao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za titulu i u rodnom Buenos Ajresu. Tada je izgubio od Marka Čekinata.

Švarcman je ove sezone igrao i polufinale u Rimu, a u meksičkom gradu imaće prilike da se bori za treću titulu u karijeri.

S druge strane, Tejlor Fric je u meču sa Albotom imao nešto lakši posao. Slavio je u dva seta posle 72 minuta igre.

Fric je u odličnoj formi, dobio je 13 od poslednjih 15 mečeva. Osvojio je prvenac u karijeri na turniru u Istbornu, na Vimbldonu je stao u drugom kolu, da bi u Atlanti igrao finale.

Fric i Švarcman su se sastajali dva puta, Argentinac je slavio 2016. u Antverpenu, a Fric ove sezone u Monte Karlu.

Nagradni fond turnira u Los Kabosu je 858.565 dolara, a pobedniku će pripasti ček na 131.430 dolara.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Švarcman pobednik turnira u Los Kabosu

Izvor: B92, 04.Avg.2019, 09:04

Argentinac Dijego Švarcman pobednik je turnira Serije 250 u meksičkom gradu Los Kabosu...On je u finalu bio bolji od 28. tenisera sveta, Amerikanca Tejlora Frica, 7:6 (6), 6:3...Bila je to prva titula za tenisera iz Buenos Ajresa ove sezone. U februaru je igrao u finalu u svom rodnom gradu, ali je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.