Izvor: Piplmetar.rs, 30.Jul.2023, 22:30

Svaki tiket je dobitan u AdmiralBetu!

Ovo je deo godine kada glavne ekipe i ključni igrači počinju svoje pripreme za sledeću sezonu. Koji god sport da pratite, timski ili individualni, svaki pojedinačno donosi velike izazove tokom leta, zbog čega je krajnji ishod na svakom meču u predstojećoj sezoni poprilično neizvestan.
Kako bi tokom letnje pauze igrači što više uživali u sportu, kladionica AdmiralBet je odlučila da aktivira svoju Cash Out opciju zbog koje će moći lakše da dišu i da isplate dobitke sa svojih >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << online tiketa u bilo kom trenutku! Od sada, bez mnogo stresa i strepnje, sastavite dobitni tiket koji možete isplatiti bukvalno bilo kada, čime ćete osigurati Vaš dobitak.
Promocija važi za sve online tikete i sportove, bilo da željno iščekujete početak AdmiralBet ABA lige, podržavate Delfine na Svetskom prvenstvu za vaterpoliste uz 30% freebeta na svaki odigrani tiket, ili pak pomno pratite kvalifikacije za Ligu šampiona sa promo kodom EVROPA koji donosi 30% freebeta svakog dana kada se igraju kvalifikacioni mečevi, Cash Out spasonosnu opciju možete aktivirati u bilo kom trenutku, u slučaju da nešto krene po zlu i ne želite da rizikujete. Više informacija o širokoj ponudi sportskog klađenja, najvećim kvotama kao i o samoj Cash Out opciji, možete pronaći na sajtu AdmiralBet.rs.
Ova promocija, kao i mnoge druge, je dostupna svima sa otvorenim korisničkim nalogom na AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega par minuta i može se kompletirati u nekoliko klikova na ovom linku ili preuzimanjem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje vrelih 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, dok prva uplata depozita za sobom povlači dodatnih 100% bonusa do 40.000 dinara.
Takođe, s obzirom da se nalazimo na samom kraju jula, bitno je podsetiti da svi AdmiralBet igrači imaju novu priliku da pristupe Klubu izuzetnih igrača i postanu deo kluba koji uvek pobeđuje, ili da poprave svoj trenurni plasman i pređu na viši nivo, čime će poboljšati svoje beneficije. U ovoj promociji sve aktivne igrače svakog meseca očekuju sjajne pogodnosti, zavisno od njihovog učinka u mesecu koji je prethodio, dok najverniji igrači mogu da računaju i na Loyalty freebet, koji svakog dana može da im donese do 50% freebeta.
Posetite sajt AdmiralBet.rs, sastavite tiket i igrajte uvek na sigurno!


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

NAPLATITE SVOJ PROMAŠAJ U ADMIRALBETU Kladite se u AdmiralBetu i iskoristite Cash Back opciju!

Izvor: HotSport.rs, 31.Jul.2023, 13:59

U ADMIRALBETU SVAKI TIKET DONOSI DOBITKE Pogledajte šta Vam donosi Cash Back opcija!   Kako bi tokom letnje pauze igrači što više uživali u sportu, kladionica AdmiralBet je odlučila da aktivira svoju Cash Back opciju zbog koje će moći lakše da dišu i da naplate svoje online tiketa, čak i...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.