Svaka utakmica je kao finale – niko ne sme da nas potceni

Izvor: B92, 26.Apr.2021, 23:29

"Svaka utakmica je kao finale – niko ne sme da nas potceni"

Trener fudbalera Voždovca Predrag Rogan rekao je da je predstojeća prvenstvena utakmica sa Novim Pazarom još jedno finale za njegovu ekipu.

Rogan se nada dobroj igri njegove ekipe.

"Kao što sam rekao posle pobede nad Čukaričkim, očekuje nas pet finala do kraj prvenstva. Svesni smo značaja ove utakmice, kako za nas tako i za Pazar. Znamo da su vrlo neugodan protivnik i da su veoma motivisani, posebno kada igraju na domaćem terenu. S druge strane, mi smo pokazali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da nas niko ne sme potceniti, pokazali smo mentalitet i karakter, što presudjuje u utakmicama koje su egal", rekao je Rogan za klupski sajt.

Fudbaleri Voždovca igraju u sredu od 18 časova na gostovanju protiv Novog Pazara, utakmicu 34. kola Super lige Srbije.

"Ovi momci zaslužuju dobre rezultate, ali teren je jedino merilo i nadam se da će moji momci uspeti to da potvrde dobrom igrom", dodao je trener beogradske ekipe.

U jesenjem delu prvenstva Voždovac i Novi Pazar odigrali su u Beogradu nerešeno 1:1.

Uoči 34. kola, Voždovac je 14. na tabeli sa 41 bodom, a Novi Pazar zauzima 16. mesto sa dva boda manje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.