Svaka čast drugovima i stručnom štabu Filipović i Rašović blistaju posle trijumfa nad Crnogorcima

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2024, 19:23

"Svaka čast drugovima i stručnom štabu" Filipović i Rašović blistaju posle trijumfa nad Crnogorcima

Ovo je pobeda koja mnogo znači.

Srpski vaterpolisti su demonstrirali moć baš onda kada je to bilo najvažnije, potukli su Crnu Goru u 2. kolu SP u Dohi (14:6) i širom otvorili varta 1/4 finala. Za taj cilj, samim tim i plasman na Olimpijske igre, potreban je još jedan korak, pobeda protiv Amerikanaca.

Nije bilo preterane euforije u srpskom timu iako je ostvarena velika pobeda protiv nezgodnog rivala.

Odavno srpske vaterpoliste gledali u ovako dominantnom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izdanju.

- Čestitam ekipi, igrali smo odlično u odbrani i napadu od početka. Za nas je ovo bila veoma bitna pobeda. Ali sada nam predstoji ono pravo, duel sa Amerikom koji može da nam donese prvo mesto, direktan plasman u četvrtfinale i olimpijsku vizu. Bitno je da uđemo ovako u duel - rekao je jedan od junaka utakmice, golman Radoslav Filipović.

Viktor Rašović je pokrenuo mašinu golom i asistencijom, a i nakon toga je igrao nepogrešivo:

- Svaka čast drugovima i stručnom štabu. Od prvog sekunda smo diktirali ritam i sve se videlo na završnom rezultatu. Crnu Goru treba da zaboravimo, najbitnije je da zadržimo koncentraciju i energiju sa naredni susret. Odbrana mora da bude ovakva, zna se naš princip - korak po korak - kaže Rašović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.