Švajnštajger: Ne povlačim se uskoro

Izvor: B92, 13.Jan.2015, 12:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Švajnštajger: Ne povlačim se uskoro

Fudbaler Bajerna Bastijan Švajnštajger rekao je da još ne razmišlja o povlačenju i da planira da igra još tri ili četiri godine.

30-godišnji Nemac je imao velike probleme sa povredama od početka sezone, ali je istakao zadovoljstvo povratkom na teren.

“Mislim da mogu da nastavim da igram na najvišem nivou još tri ili četiri godine. Srećan sam što sam sada spreman da igram cele mečeve i što sam uspeo da se vratim na teren pre zimske pause”, istakao je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Švajnštajger.

Švajnštajgerov ugovor sa Bajernom ističe u junu 2016. godine, a on ističe da ne razmišlja o produžetku saradnje za sada.

Ne znam da li je već bilo prazgovora između Bajerna i mog menadžera. Opušten sam po pitanju te situacije i fokusiran sam na ono što je najvažnije. To je i sve što mogu. Nadam se da ćemo odigrati dobro u Ligi šampiona, a i da će nas neko izazvati u Bundesligi”, naglasio je Švajnštajger.

U dosadašnjem delu sezone, nemački reprezentativac je odigrao osam utakmica u svim takmičenjima.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

ŠVAJNI NEĆE U PENZIJU Ne planiram skoro kraj karijere

Izvor: Press, 13.Jan.2015

Kapiten nemačke fudbalske reprezentacije Bastijan Švajnštajger rekao je danas da ne planira skori završetak karijere, iako će u avgustu napuniti 31 godinu i u poslednje vreme ima dosta problema sa povredama. . "Mislim...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.