Švajcarci se pobedom oprostili od EP

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Jun.2008, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Švajcarci se pobedom oprostili od EP

BEOGRAD - Fudbaleri Švajcarske spasli su čast reprezentacije na Evropskom prvenstvu, čiji su domaćini sa Austrijom, pošto su sinoć u Bazelu pobedili lidera Grupe A Portugal sa 2:0.

Oba gola za Švajcarsku postigao je Hakan Jakin, iako je njegova ekipa i pre meča izgubila sve šanse da prođe među osam najboljih, posle poraza od Češke i Turske.

Oba gola postignuta su u finišu utakmice, prvi u 71. minutu, a drugi u 84. iz penala.

Portugal je igrao bez većine standardnih prvotimaca, uključujući i prvu zvezdu šampionata Kristijana Ronalda, ali je mogao da postigne gol preko Nanija, koji je dva puta pogađao stativu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

ČASTAN OPROŠTAJ DOMAĆINA

Izvor: Kurir, 17.Jun.2008, 07:37

Fudbaleri Švajcarske su se na častan način oprostili od daljeg takmičenja na Evropskom prvenstvu. Domaćini su u Bazelu uspeli da savladaju Portugal sa 2:0 (0:0), a na stadionu Sent Jakob ovaj trijumf je proslavljen kao da je u pitanju plasman u četvrtfinale.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.