Svađa sa Alegrijem, odlazi jedan od ključnih igrača Juventusa!

Izvor: Sportske.net, 15.Dec.2017, 19:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svađa sa Alegrijem, odlazi jedan od ključnih igrača Juventusa!

Nije tako dobra situacija u Juventusu u ovom trenutku.

Trenutno trećeplasirana ekipa italijanskog prvenstva, Juventus, ima mnogo problema ove sezone.

Odbrana im više nije kao prošlih godina odlaskom Bonućija, nastali su problemi, primili su ove sezone više golova od Napolija i Intera, dve prvoplasirane ekipe.

Tražili su i pojačanje u veznom redu, a sada će možda morati da traže i dva jer se Miralem Pjanić sprema na odlazak.

Tako tvrde >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << italijanski mediji koji su objavili da se on posvađao sa Masimilijanom Alegrijem i da sprema odlazak, najverovatnije na kraju ove sezone, a možda čak i u januaru!

Reprezentativac BiH je bio prilično ljut jer ga je Alegri izbacio iz igre u meču protiv Intera. Nije za završilo na tome, Alegri je bio poprilično ljut, mediji pominju i isti razvoj situacije kao sa Bonućijem koji je takođe otišao iz kluba nakon svađe sa Alegrijem.

Dva su kluba zainteresovana za Pjanića, Mančester siti je jedan, drugi je Barselona.

Max Allegri & Miralem Pjanic (When Pjanic subbed Off against Inter). pic.twitter.com/NN2dItfiol

— Forza Juventus (@ForzaJuve2017) December 12, 2017

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Nije samo Boaći - Problem za Vladana Milojevića, odlazi i ključni igrač?

Izvor: Sportske.net, 15.Dec.2017

Crvena zvezda bi mogla da ostane bez jednog od ključnih igrača pred nastavak prvenstva na proleće...Svakako da su dobre igre Mičela Donalda doprinele da ekipa Crvene zvezde izgleda fantastično ove sezone, bio je ključni igrač na sredini terena, odigrao u svom stilu, a nakon utakmice protiv Partizana...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.