Svađa Lamparda i Klopa, preterali!

Izvor: Sportske.net, 23.Jul.2020, 10:18

Svađa Lamparda i Klopa, preterali!

Proslava titule iznervirala Lampsa...

Čelsi je izgubio na "Enfildu" sa 5:3, ostala je još jedna utakmica, ipak s obzirom da Lester i Junajted igraju između sebe, dovoljan im je bod protiv Vulvsa da se ne osvrću na taj duel.

Međutim, sinoć nije bilo prijatno, Redsi su slavili titulu, a šta je iznerviralo menadžera Čelsija?

Izgleda da je razmenio oštre reči sa Klopom na aut liniji jer je smatrao da su proslave golova preterane. Naime, fudbaleri Liverpula >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << su slavili u toku meča kao da utakmica ima takmičarski značaj, Redsi su praktično i pre restarta obezbedili titulu, a matematički su je osvojili pre nekoliko kola.

"Nemam problem sa Klopom kao trenerom, sjajno je vodio tim, ali postoji nešto drugo. Kada pobeđujete, onda je tanka linija između slavlja i fer pleja. Nije u redu da postajete arogantni i tako se ponašate", rekao je Lampard.

Nekoliko puta su Nemac i Enghlez razmenili ne baš prijatne reči, Klop je gestikulirao, umešao se i četvrti sudija.

Na kraju ipak strasti su se smirile, Lampsa je malo utešio i Sadio Mane.

Lampard je verovatno bio i nervozan zbog pet primljenih golova, iako je njegov tim gubio sa 3:0, pa smanjio na 4:3, još jednom su problemi bili isti, odbrana zaista mora na remont, počev od Kepe, iako je klub već doveo fantastičan ofanzivni potencijal.

"Ostala nam je još jedna utakmica nije gotovo, Vulvsi su baš jaki, ali verujem u igrače", zaključio je Lamps pred zavesu u ligi u nedelju.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Opljačkali prvaka Engleske tokom proslave!

Izvor: Sportske.net, 23.Jul.2020

Ostao i bez automobila...Fudbaler Liverpula Fabinjo sinoć je opljačkan, dok je proslavljao titulu prvaka Engleske..."Redsi" su savladali Čelsi sa 5:3 i potom proslavili osvajanje titule u sezoni 2019/20 na svom "Enfildu", a lopovi su očigledno bili svesni da u kući brazilskog fudbalera neće biti...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.