Švaba traži promene

Izvor: Mondo, 17.Dec.2018, 23:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Švaba" traži promene

Trener superligaša iz Gornje varoši duboko razočaran porazom od Vranjanaca u poslednjem kolu jesenje polusezone.

Ekipa Zemuna u ponedeljak je propustila priliku da izađe iz zone ispadanja pred dvomesečnu pauzu u Superligi Srbije.

Gosti iz Vranja su preokrenuli rezultat posle vođstva Zemuna od 1:0 i tek trećom pobedom uhvatili kakav-takav priključak sa konkurentima u borbi za opstanak.

Dinamo sada ima 10 bodova, pretposlednji Zemun 15, Rad 16, Bačka >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << 18...

"Dobro smo otvorili utakmicu, poveli 1:0 i onda bez ikakvog pritiska, u poslednjem minutu prvog poluvremena, primili gol. Iz kontre, na ovakvom terenu, prosto neverovatno", vajkao se na konferenciji za medije trener domaćeg tima Dejan Švaba Đurđević.

On je ocenio da Zemun ima problema u realizaciji, ali i "u svim fazama igre", pa su promene u januarskom prelaznom roku neophodne.

"Predstoji nam ozbiljna analiza i ozbiljna rekonstrukcija u svim linijama tima, ako Zemun želi da očuva superligaški status, a ja sam ubeđen da će se to desiti. Treba da se svi skupimo, da pokušamo da promenimo stvari, jer ovde stvari definitivno moraju da se menjaju".



Izvor: YouTube/Superliga

Pomoćni trener Dinama Radmilo Jovanović obećao je još bolje partije na proleće, do kada će biti završen stadion u Vranju, pa ta ekipa više neće morati da dočekuje protivnike na neutralnom terenu u Surdulici.

"Dinamo je dokazao da nije ispao iz lige pre vremena. Čekamo proleće, pravimo stadion i videćete da ćemo još bolje da igramo. Čestitam našim i igračima Zemuna na svemu što su pokazali na ovakvom terenu".

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.