Izvor: MozzartSport.com, 28.Nov.2020, 22:19

Suza za prijatelja i rivala (VIDEO)

Dijego Simeone i Karlo Ančeloti tokom minuta ćutanja za Dijega Maradonu...

Tokom čitavog vikenda Evropa i svet opraštaće se od nenadmašnog Dijega Maradone. Uoči svakog meča u Engleskoj, Italiji, Španiji, Nemačkoj...utakmice počinju minutom ćutanja. A bilo je i drugih načina da se po mnogima najvećem fudbaleru svih vremena oda poslednji pozdrav. Kao na primer na utakmici Ren - Strazbur, kada su se igrači dva tima tako poređali da su formirali slovo M.

>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />Danas su posebnu pažnju privukli treneri Atletiko Madrida i Evertona, Dijego Simeone i Karlo Ančeloti. Čolo je jedno vreme igrao sa Dijegom u reprezentaciji Argentine, dok je Karleto bio veliki rival kudravom Čaučosu krajem osamdesetih u Italiji, kada su Milan i Napoli spadali u redovne pretendente za presto u Italiji.

Ljubav i poštovanje iznad svega. Ančelotiju nije bilo lako da sakrije suze, Simeone se, čini se, nekako suzdržao...

Valencia recibió a Atlético de Madrid por La Liga. Las cámaras se quedan fundamentalmente con Diego Simeone, compañero en la Selección Argentina, en el homenaje a Maradona. #DiegoEterno. pic.twitter.com/VnRqCeK8v8

Carlo Ancelotti emotional during the tribute to Diego Maradona ???? pic.twitter.com/3Zgynh5Cj6

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.