Sutra žreb za polufinale Kupa Srbije

Izvor: KGsport.info, 14.Jan.2013, 22:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra žreb za polufinale Kupa Srbije

U beogradskom hotelu „M“, sutra od 13 časova biće određeni domaćini Finalnih turnira Kupa Srbije 2012/2013, kao i žreb za polufinale u obe konkurencije.
Plasman na Finalni turnir 47. Kupa Srbije u konkurenciji odbojkašica, koji će se odigrati 09. i 10. februara, izborili su Vizura Vol Art, TENT iz Obrenovca, NIS Spartak iz Subotice i Crvena zvezda.
Plasman na Finalni turnir 48. Kupa Srbije u konkurenciji odbojkaša, koji će se odigrati 16. i 17. februara, izborili su Crvena zvezda, Vojvodina NS Seme iz Novog Sada, Novi Pazar Junior i Radnički iz Kragujevca.
Izvor: ossrb.org
Pogledaj vesti o: Kragujevac,   Subotica

Nastavak na KGsport.info...






Povezane vesti

Kup Srbije: Domaćin finalnog turnira Novi Pazar na Zvezdu!

Izvor: Sportski Žurnal, 15.Jan.2013, 15:15

Žrebom u beogradskom Hotelu M određeni su parovi polufinala Kupa Srbije u konkurenciji odbojkaša i odbojkašica. Kod muškaraca finalni turnir će biti igran u Novom Pazaru u novom terminu, 23. i 24. februara.. Voljom žreba domaćin Novi Pazar junior igraće u polufinalu protiv aktuelnog šampiona...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.