Sutra poludirigovan žreb za Super ligu

Izvor: Sportske.net, 09.Jul.2020, 16:24

Sutra poludirigovan žreb za Super ligu

Plan je da se počne 1. avgusta.

Super liga Srbije će uskoro početi, tačnije za nešto više od 3 nedelje, a sutra će biti izvlačenje brojeva.

Kako prenosi "Žurnal", žreb je poludirigovan, deset prvoplasiranih timova iz prošle sezone biraće brojeve, ali će Crvena zvezda i Partizan biti razdvojeni kao domaćini.

Isti slučaj je i sa Vojvodinom i Proleterom.

Žreb >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je sutra u podne, pa ćemo oko 13 časova saznati i kompletan raspored Super lige.

Ono što se zna jeste da će početi 1. avgusta, prvi deo će trajati do 16. decembra, a prolećni deo prvenstva odigraće se od 6. februara do 19. maja.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Bez milosti na žrebu, Partizan dobio teške rivale u Evrokupu!

Izvor: Sportske.net, 10.Jul.2020, 13:42

Biće to teška borba do trofeja...Danas je obavljen žreb za prvu fazu naredne sezone Evrokupa, pa je tako svoje rivale u ovom evropskom takmičenju dobio i Partizan...U grupi A, "crno-beli" će se sastati sa Uniksom (Rusija), Huventudom (Španija), Venecijom (Italija), Bahčešehirom (Turska) i Buržom...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.