Sutra počinje prodaja sezonskih ulaznica KK Partizan

Izvor: Studio B, 17.Sep.2014, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra počinje prodaja sezonskih ulaznica KK Partizan

Košarkaški klub Partizan saopštio je da sutra počinje prodaja sezonskih ulaznica za utakmice u predstojećoj sezoni.

Kako se navodi u današnjem saopštenju na klupskom sajtu, sezonske ulaznice će se sutra prodavati od 15 do 19 časova na biletarnici južne tribine stadiona Partizana i tada će biti u prodaji samo ulaznice za parter i tribine.

Od petka, svakog radnog dana od 10 do 15 časova >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << na stadionu će se prodavati sezonske ulaznice za tribine i parter, dok će se karte za lože prodavati isključivo u prostorijama košarkaškog kluba Partizan, od 10 do 15 časova u kancelariji 218.

Sezonska ulaznica za tribine košta 9.500 dinara, za parter 14.000 dinara, za plavu ložu "A" 23.500 dinara, a za plavu ložu "B" 29.500 dinara.

Navijači koji žele da gledaju utakmice iz bele lože za ulaznice će morati da izdvoje 45.000 dinara, dok VIP loža košta 53.000 dinara.

Kako se navodi u saopštenju, jedna osoba će moći da kupi najviše sedam sezonskih ulaznica. Kao i svake godine, godišnje ulaznice važiće za sva takmičenja u kojima igra Partizan kao domaćin u Evrokupu, Jadranskoj ligi i Superligi Srbije. 

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KK Partizan najavio početak prodaje i objavio cene karata za novu sezonu

Izvor: Sportal.rs, 17.Sep.2014

Košarkaški klub Partizan najavio je da će prodaja sezonskih karata 2014/15 početi u četvrtak, 18. septembra, od 15 do 19 sati na biletarnici južne tribine stadiona u Humskoj. Kako je saopšteno na zvaničnom sajtu kluba, tog dana u prodaji će biti samo ulaznice za parter i tribine...Svakog radnog...

Nastavak na Sportal.rs...

KK Partizan: Počinje prodaja sezonskih karata

Izvor: Mondo, 17.Sep.2014

Crno-beli saopštili da će u četvrtak početi da prodaju ulaznice za mečeve u predstojećoj sezoni...Foto: ilustracija KK Partizan..Partizan će prodaju sezonskih ulaznica započeti u četvrtak od 15 do 19 časova na biletarnici južne tribine stadiona u Humskoj i tada će biti u prodaji samo karte...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.