Šutiranje Tane

Izvor: Glas javnosti, 26.Feb.2009, 02:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šutiranje Tane

Rat između navijača Crvene zvezde „delija“ i predsednika kluba Dena Tane traje, a kraj mu se ne nazire. Mladi fanovi „crveno-belih“ su na svom zvaničnom postavili igricu zanimljivog imena „Jenki gou houm“, odnosno prilagodili je tako što su na čoveka koji prima udarac u zadnjicu stavili lik Dena Tane.

„Delije“ su organizovale svojevrstan turnir u lansiranju predsednika koji traje već nekoliko dana, a njima služi kao odlična uvertira pred 135. „večiti derbi“. >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << Mladi fanovi Crvene zvezde na svom sajtu tvrde da je igrica sa Denom Tanom daleko bolja od vorkrafta, kauntera i ostalih sličnih igrica na Internetu.

Predsednik Crvene zvezde povodom igrice u kojoj je on glavni junak i sukobu sa „delijama“ za Kurir i Glas javnosti nije bio mnogo rečit.

- Nemam komentar - poručio je preko klupskog portparola Den Tana.

„Delije“ na izbornoj skupštini u novembru nisu glasali za Den Tanu, a rat između njih i predsednika kluba traje od „afere majice“. Naime, na utakmici protiv Jagodine 20. septembra prošle godine igrači Zvezde nosili su majice „Pravda za Uroša“. Tana je bio protiv toga, da bi nešto kasnije imao u svojoj kancelariji i sukob s nekoliko vođa „delija“.

Navijači Dena Tanu i dalje ne doživljavaju kao predsednika Crvene zvezde, zameraju mu da je lažirao svoju biografiju, jer nikada nije igrao za Zvezdu i skandiraju mu da je „konobar“, ali i smišljaju pogrdne pesme. Poslednji u nizu propusta koji „delije“ zameraju Denu Tani i ostalim čelnicima koji vode Zvezdu je što nisu održali komemoraciju svom bivšem fudbaleru Đorđu Milovanoviću.

PROBLEME POD TEPIH

Predsednik Crvene zvezde Den Tana nije želeo da priča o smeni direktora stadiona Milorada Ćorovića i zaključcima sednice Upravnog odbora. Navijači Zvezde ostali su tako uskraćeni za izjavu o odrađenom prelaznom roku i finansijskoj situaciji u klubu.

- Izvinite! Ovde smo na promociji novog Zvezdinog dresa, a ne da pričamo o tekućim problemima u klubu, odnosno završenom upravnom odboru. OK - rekao je Den Tana.

Nastavak na Glas javnosti...






Povezane vesti

Šutni Dena Tanu!

Izvor: Kurir, 26.Feb.2009

Rat između navijača Crvene zvezde Delija i predsednika kluba Dena Tane traje, a kraj mu se ne nazire. Mladi fanovi crveno-belih na svoj zvanični sajt njnjnj.delije.net postavili su igricu zanimljivog imena "Yankee Go Home", koju su prilagodili tako što su umesto postojećeg lika čoveka koji prima...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.