Izvor: Vesti-online.com, 01.Maj.2017, 17:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suspenzija za Rominog glumca (VIDEO)

Sudija Orsato naseo je na glumu Kevina Strotmana koji je u završnici prvog poluvremena rimskog derbija iscenirao prekršaj Valasa i na taj način izborio penal za Romu, ali će Holanđanina to naknadno koštati.

Strotmanu zbog obmane očekuje suspenzija što ne bi bilo prvi put u Seriji A da disciplinci na osnovu TV snimka kažnjavaju folirante poput fudbalera Rome.

Zanimljivo je da je sve krenulo od Ivice Ilieva koji je bio prvi kog su Italijani kaznili zbog slične stvari još 2005. godine kad aje igrao za Mesinu, a na spisku se nalazi i Miloš Krasić iz vremena kada je nosio dres Juventusa.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.