Izvor: MozzartSport.com, 19.Okt.2021, 19:19

Suspendovan Ben Simons: Samo nam je smetao na treningu, nije nam posao nikoga da bejbisitujemo

Dok Rivers i Džoel Embid nezadovoljni

Bilo je za očekivati. Sada je isplivalo na površinu. Posle više nego ležernog udela u treningu Filadelfije na kom je igrao sa telefonom u džepu, Ben Simons je suspendovan i neće igrati prvu utakmicu u sezoni. Za posle će se tek saznati...

Dok Rivers ga je odstranio sa treninga i suspenzija je došla odmah posle toga. Simons nije bio prisutan psihički, nije se trudio i remetio je radnu atmosferu.

>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />"Samo nam je smetao danas. Ne mislim da je želeo da radi ono što su drugi radili na treningu", rekao je Rivers.

Na sve se nadovezao i prva zvezda tima Džoel Embid.

"Naš posao nije da nekoga bejbisitujemo", rekao je snažni centar.

Neki izvori iz NBA kažu da je Dok Rivers dva puta tražio od Simonsa da radi defanzivne vežbe i da je to ovaj dva puta odbio. Potom je trener rekao Simonsu da ide kući. On je ispustio loptu i otišao.

Podsetimo, Rivers je zbog izbegavanja trening kampa i propuštenih kontrolnih utakmica kažnjen sa preko milion dolara.

Za njega su se interesovali Indijana, Klivlend, Detroit, Minesota, San Antonio i još neki klubovi, ali konkretnih poteza nije bilo. Niko i dalje ne zna šta će biti sa Benom Simonsom u Filadelfiji, s kojom je ranije ove godine parafirao ugovor na 177.000.000 dolara.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.