Suso se zamerio najvećem fanu Milana! (foto)

Izvor: Sportske.net, 20.Nov.2019, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suso se "zamerio" najvećem fanu Milana! (foto)

Španac nije najbolje primio rođendansku čestitku.

Ofanzivac "rosonera" ne igra svoju najbolju sezonu na "San Siru" zbog čega je često na udaru navijača, a tu su naravno i spekulacije oko njegovog odlaska.

Juče je proslavio svoj 26-ti rođendan, stigla je i čestitka od premijera Italija Salvinija koji je jedan od većih fanova Milana.

"Najlepše želje. Nadam se da će ti Deda Mraz doneti malo brzine, odlučnosti i želje za igrom", stoji u čestitki >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << političara.

"Hvala. Nadam se da će Deda Mraz tebi doneti malo brzine, odlučnosti i želje za boljim vođenjem, mnogo boljim, zemlje koju volim", stoji u odgovoru fudbalera.

#Salvini provoca, #Suso risponde per le rime: botta e risposta sul profilo ufficiale del #Milan. pic.twitter.com/anXr1a33Ab

— SportMediaset.it (@Sport_Mediaset) November 20, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.