Surova osveta Zlatanu, huligani zapalili statuu u Malmeu! (video)

Izvor: Sportske.net, 27.Nov.2019, 23:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Surova osveta Zlatanu, huligani zapalili statuu u Malmeu! (video)

Probudio je bes u navijačima kluba u kojem je ponikao.

Danas je ozvaničeno, Zlatan Ibrahimović je kupio polovinu akcija fudbalskog kluba Hamarbi i tako "zabio nož u leđa" klubu u kojem je ponikao, Malmeu.

U oktobru je ispred stadiona u njegovom rodnom gradu postavljena i njegova statua, koja je danas oskrnavljena od strane huligana.

Najpre su je preko dana zasipali đubretom i daskama za WC šolju, prekrivali su mu i glavu, lepili su traku preko njegovog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << imena na statui.

Kada je pao mrak, huligani su otišli i korak dalje, pa su palili baklje u pokušaju da zapale i poptuno unište Zlatanovu statuu ispred stadiona u Malmeu.

Someone has hung a toilet seat on the statue of Zlatan Ibrahimovic statue outside the Malmo Stadium. Zlatan became a co-owner of rivals Hammarby IF yesterday. pic.twitter.com/mxdYOmH9uy

— Footy365 (@Footyy365) November 27, 2019

@ZStaty Varmt? pic.twitter.com/hzJ332C8RZ

— Max Åkerberg (@AkerbergMax) November 27, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oskrnavljena statua Ibrahimovića u Malmeu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Nov.2019, 10:38

Statua Zlatana Ibrahimovića u Malmeu oskrnavljena je od navijača istoimenog kluba nakon odluke da švedski fudbaler postane deoničar rivalskog kluba Hamarbija...U čast jednog od najboljih švedskih fudbalera, u oktobru, postavljena je statua visoka 3,5 metra ispred stadiona Malmea, kluba u kojem...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.