Izvor: RTS, 07.Feb.2022, 17:24

Suprotno tradiciji - Sule iz Bajerna ide u Dortmund

Nemački štoper Niklas Sule novo je pojačanje Borusije iz Dortmunda, saopštili su "milioneri". Sule će za Bajern igrati do kraja sezone, a u novi tim preći će kao slobodan igrač.
Više nego zanimljiva i nesvakidašnja scena u Nemačkoj.

Iako se kroz istoriju češće dešavalo da fudbaler pređe iz Dortmunda u Bajern, ovoga puta je bilo obrnuto.
Naime, tim iz Dortmunda saopštio je da će Niklas Sule na kraju sezone pojačati "milionere".
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />Suleu ugovor sa Bajernom ističe na leto ove godine, a uprkos interesovanju nekoliko klubova (Bajern, Barselona), on se opredelio za Borusiju iz Dortmunda.
Niklas Sule ima 26 godina. Tokom seniorske karijere igrao je još za Hofenhajm, a prošao je sve selekcije reprezentacije Nemačke.
Sule je navodno bio nezadovoljan uslovima koje mu je ponudio Bajern za produžetak saradnje, nakon čega je krenuo da razgovara sa nekoliko evropskih klubova.
Nemački mediji navode da će Bajern brzo krenuti u potragu za njegovom zamenom, a da su potencijalni kandidati Kristensen i Ridiger, defanzivci Čelsija.    

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.