Superligašima još 30 dana

Izvor: TV Arena Sport, 07.Avg.2014, 23:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Superligašima još 30 dana

Odbor za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije doneo je odluku da se članovima Jelen Superlige koji imaju problema da ispune sve uslove za licenciranje za takmičenja produži rok za njihovo ispunjenje za još 30 dana.

Na sednici je potom usledilo razmatranje preostalih pitanja iz domena suđenja. Podsećamo, na prethodnoj sednici za predsednika Sudijske komisije FSS izabran je Zoran Petrović.

Ovom prilikom je još jednom izraženo zadovoljstvo zbog angažovanja >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << holandskog stručnjaka Dika Advokata na mesto selektora "A" reprezentacije Srbije, uz optimizam da će naša najbolja selekcija u budućnosti igrama i rezultatima obradovati navijače i kvalifikovati se na prvenstvo Evrope 2016. u Francuskoj. Uz to, analizirana je i aktuelna situacija po pitanju selektora mlađih selekcija, a određena kadrovska pitanja biće rešena u narednom periodu.

Utakmice uživo pogledajte na linku Direktni prenosi

Ukoliko vas zanima da pratite najnovija dešavanja sa sportskih takmičenja širom sveta posetite link Sportske vesti

Vesti možete pratiti i na našim Facebook  i Twitter stranicama

Nemate Arena Sport paket?

Obezbedite naš paket na vreme i pratite najbolje fudbalske prenose.
Odaberite svog operatera i prijavite se na linku Arena Sport paket
U roku od tri radna dana (nakon prijave), kontaktiraće vas operater radi sklapanja ugovora i aktivacije

Nastavak na TV Arena Sport...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.