Superliga: Večiti protiv Bačke i Borca

Izvor: Vesti-online.com, 24.Feb.2017, 15:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Superliga: Večiti protiv Bačke i Borca

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana u utakmicama 23. kola Superlige sastaju se sa Bačkom, odnosno čačanskim Borcem, a mislima su već u 153. večitom derbiju narednog vikenda.

Oduvek su utakmice pre i posle derbija bile teške, pre svega na psihološkom planu, pa će treneri Miodrag >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Božović i Marko Nikolić imati zadatak da "nameste glave" svojim izabraničima protiv autsajdera.

Lakši posao, bar na papiru, imaće Partizan jer dočekuje u Beogradu Borac, koji je u naletu od tri uzastopna trijumfa. Međutim, ta serija je premala u odnosu na uspešan niz Partizana i čak 14 pobeda, uz dva remija, u prethodnih 16 utakmica u Superligi, pa svi i crno-belog tabora očekuju nastavak. Nikolić je najavio određene promene u ekipi kako bi sačuvao igrače pred duel na stadionu "Rajko Mitić", pre svega od dobijanja kartona.

Isti problem ima i Crvena zvezda jer Marku Petkoviću preti suspenzija, što se posebno naglašava jer nema adekvatnu zamenu, izuzev mladog i tek pristiglog Brazilca Mateusa Viveirosa. Prevashodni cilj biće da se održi šest bodova prednosti pred sudar sa večitim rivalom, protiv tima čije su ambicije da sačuva opstanak u društvu najboljih u zemlji.

Od ostalih duela izdvaja se onaj u Novom Sadu gde Rad gostuje Vojvodini, dok Radnički u Nišu dočekuje ekipu Voždovca.
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SL: Poslednji testovi za "večite" pred 153. derbi

Izvor: B92, 25.Feb.2017, 00:58

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana u utakmicama 23. kola Superlige sastaju se sa Bačkom, odnosno čačanskim Borcem, a mislima su već u 153. večitom derbiju...Oduvek su utakmice pre i posle derbija bile teške, pre svega na psihološkom planu, pa će treneri Miodrag Božović i Marko Nikolić imati...

Nastavak na B92...

Superliga: Zvezda i Partizan sigurni pred "večiti" derbi

Izvor: RTS, 25.Feb.2017

Fudbaleri Partizana savladali su čačanski Borac sa 2:1, dok je Crvena zvezda u gostima bila bolja od Bačke sa 3:0 u okviru 23. kola Superlige Srbije i time napravili dobru uvertiru pred "večiti" derbi koji se igra u narednom kolu. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.