Superliga - Preokret na Banjici, Rad zasluženo uzeo prve bodove!

Izvor: Sportske.net, 29.Avg.2020, 18:57

Superliga - Preokret na Banjici, Rad zasluženo uzeo prve bodove!

"Građevinari" mogli i do ubedljivije pobede.

U šestom kolu Superlige Srbije, fudbaleri Rada savladali su Napredak u Beogradu rezultatom 3:1.

Nije dobro počelo po domaćine pošto je Dušan Stević doveo "čarapane" u vođstvo u 25. minutu.

Tri minuta pre kraja prvog dela igre, sudija Minaković dosudio je penal za Rad, a siguran sa bele tačke bio je Saša Jovanović.

Drugo poluvreme donelo nam je potpuni preokret, ekipa Branka Mirjačića >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << stigla do vođstva u 50. minutu preko Martina Novakovića, da bi 13 minuta kasnije Aleksandar Trninić bio najspretniji u kaznenom prostoru domaćih i nakon gužve savladao Jordanova za konačnih 3:1.

"Građevinari" su mogli da proslave i ubedljiviju pobedu, ali je Živkovićev penal sjajno odbranio Aleksa Jordanov.

U terminu od 19.30, danas su na programu četiri utakmice šestog kola Superlige Srbije, a sastaju se Bačka - Voždovac, Novi Pazar - Radnik, Radnički Niš - Proleter i ZLatibor - Mladost.

  Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.