Superliga - Gradski derbi bez pobednika, nula u Novom Sadu

Izvor: Sportske.net, 16.Dec.2018, 19:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Superliga - Gradski derbi bez pobednika, nula u Novom Sadu

Po bod svima za kraj 2018. godine.

U 21. kolu Superlige Srbije, fudbaleri Vojvodine remizirali su sa Proleterom u gradskom derbiju Novog Sada odigravši bez pogodaka.

Nominalni domaćin je imao blagu terensku inicijativu, ali Proleter nije bio u podređenom položaju, te se čini da je remi bio po meri obe ekipe.

Na kraju su gosti ostali sa igračem manje jer je sudija Piper isključio Čovića koji je u 88. minutu zaradio drugi žuti karton.

Utakmica je odigrana nakon što je njen start odložen za 25 sati zbog snega koji je napadao širom Srbije.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

"Ispod nule" u Novom Sadu - na terenu "nula"

Izvor: Mondo, 16.Dec.2018

Nije bilo golova u derbiju Novog Sada, tako da će Proleter i Vojvodina dočekati proleće sa identičnim učinkom....Čekalo se 25 sati na novosadski derbi i - očekivano - malobrojna publika na "Karađorđu" nije mogla da vidi Bog zna kakav fudbal zbog lošeg terena....Posle 90 minuta fudbala nije...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.