Superliga: Crvena zvezda osvojila 28. titulu

Izvor: Vesti-online.com, 29.Apr.2018, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Superliga: Crvena zvezda osvojila 28. titulu

Fudbaleri Crvene zvezde novi su šampioni države.

U četvrtom kolu plej-ofa oni su u Kruševcu savladali Napredak 2:0 (0:0). Dugo su se crveno-beli mučili sa Kruševljanima. Otpor domaćina je slomljen tek u 79. minutu kada je Krstičić postigao gol. Konačan rezultat je postavljen u 90. minutu kada je u šesnaestecu oboren Srnić, a sudija pokazao na belu tačku. Siguran izvođač najstrože kazne bio je Aleksandar >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Pešić.

Na taj način su izabranici Vladana Milojevića tri kola pre kraja obezbedili 28. titulu prvaka države. Sada imaju nedostižnu prednost u odnosu na drugoplasirani Partizan.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.