Superkup Italije: Juve i Napoli rešili pobednika na penale…

Izvor: UživoFudbal.com, 23.Dec.2014, 00:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Superkup Italije: Juve i Napoli rešili pobednika na penale…

Gonzalo Iguain, Napoli

U Dohi utakmicu Super kupa Italije odigrali su Juventus i Napoli. Bio je to pravi italijanski derbi kao iz vremena kada je Serija A bila najjača liga na Svetu.

Obe ekipe borile su se do poslednjeg trenutka za trofej, ali je posle boljeg izvođenja jedanaesteraca on pripao ekipi Rafaela Beniteza.

Juventus je dva puta vodio preko Karlosa Teveza. Prvi put u 5. minutu, a drugi put  u 106.minutu. Na drugoj strani proradio je takođe Argentinac >> Pročitaj celu vest na sajtu UživoFudbal.com << – Gonzalo Iguain, koji je prvo odveo svoj tim u produžetke a onda u 118. minutu i na penale.

U penal seriji neprecizni za Juve bili su Tevez, Kijelini, Padoin i Pereira dok je kod Napolija promašili Žoržinjo, Kaljehon i Martens.

Nastavak na UživoFudbal.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta UživoFudbal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta UživoFudbal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.