Super Kap

Izvor: B92, 14.Feb.2022, 15:23

Super Kap

Vajd risiver Los Anđeles Remsa Kuper Kap je definitivno igrač koji je obeležio ovu NFL sezonu.

Los Anđeles Remsi su šampioni, Kuper Kap je MVP i to više nego zasluženo.

Postao je i prvi vajd risiver u regularnoj sezoni koji je dobio MVP glas posle 24 godine.

Kuper Kap postao je prvi igrač u istoriji koji je u jednoj sezoni bio ofanzivni igrač godine, MVP Superboula i bio najbolji hvatač lige.

Ove tri nagrade uspeo je da osvoji i legendarni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Džeri Rajs, ali ne u jednoj sezoni, već u čitavoj karijeri, što vam govori o velikom uspehu Kapa.

"Ne osećam se zaslužnim za ovo. Tako sam zahvalan momcima koji su tu, treneru, svojoj porodici. Jednostavno nemam reči. Toliko sam zahvalan svima koji su bili u mom životu i koji su me ohrabrili, gurali me napred i bili na svakom koraku", rekao je Kap posle meča.

Kap je povukao ekipu kada je bilo najpotrebnije, posebno na četvrtom daunu za jedan jard kada je osvojio novi prvi, a onda je imao još dva hvatanja i na kraju tačdaun za pobedu.

Sjajnu saradnju imao je i sa Metjuom Stefordom, pošto su kombinovali za 22 tačdauna i postali drugi najbolji tandem posle Toma Brejdija i Rendija Mosa (23), koji su takođe igrali prvu sezonu zajedno.

"To je težak posao, to su sati provedeni zajedno. Hvala treneru što nas je stavio i rekao: "Hej, Metju, ti i Kap idite i uradite ovu stvar. " Stalno je zvao igre za njega, pronalazio načine da dobije loptu. Napravio je neverovatnu predstavu, ali to je on i to on radi", rekao je Steford.

Podsećamo i da posle sjajnog perioda u srednjoj školi nije dobio nijednu ponudu jakih koledža i da ga je devojka izdržavala dok nije dobio prvi ugovor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.