Sunovrat Radničkog se nastavlja – dva crvena i tri lopte u mreži

Izvor: B92, 31.Jul.2022, 20:57

Sunovrat Radničkog se nastavlja – dva crvena i tri lopte u mreži

Fudbaleri TSC-a savladali su Radnički na gostovanju u Nišu rezultatom 0:3 u četvrtom kolu domaćeg šampionata.

Na taj način je ekipa Tomislava Sivića ostala i dalje bez pobede i nadovezala se lošom partijom na neočekivanu eliminaciju iz kvalifikacija za Ligu konferencija protiv Gzire sa Malte.

"Meraklije" su bili bolji protivnik tokom prvih 45 minuta u kojim su čak sedam puta šutirali u protivnički gol. Ipak, 19-godišnji Veljko Ilić je morao samo jednom da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << interveniše.

Odmah po nastavku je Jug Stanojev doneo prednost gostima, nakon čega se igra Radničkog raspala.

Ubrzo je zbog drugog žutog isključen kapiten Aleksandar Pejović nakon što je sa leđa udario protivničkog igrača, a ista sudbina je samo tri minuta zadesila Maka Gakua, heroja prvog meča protiv Gzire.

Ekipa iz Bačke Topole je imala više od 20 minuta na raspolaganju sa dva igrača više i umela je to da iskoristi. Do poslednjeg zvižduka su se upisali Stefan Vukić i Josip Čalušić koji je u četvrtom minutu nadoknade postavio konačan rezultat.

Radnički je pretposlednji na tabeli nakon tri odigrane utakmice, dok TSC ima jednu više i nalazi se na trećoj poziciji. Ono što je bitnije, još uvek ne znaju za poraz i nadaće se da će tako i ostati nakon narednog kola u kom dočekuju Novi Pazar. Nišlije idu u Lučane na gostovanje Mladosti.

Superliga, 4. kolo

Nedelja:

Radnički (N) - TSC 0:2 (0:1)

Stanojev 46, Vukić 77, Čalušić 90+4

21.00 Kolubara Mladost (L)

21.00 Mladost GAT - Čukarički


Petak:

Novi Pazar - Partizan 1:0 (1:0)

Mijić 25

C. zvezda - Radnik 6:0 (1:0)

Ivanić 13, Kangva 64, Katai 71, Pavkov 76, Kanga 83, Bukari 84

Subota:

Radnički 1923 - Vojvodina 0:2 (0:0)

Simić 62, Malbašić 85

Napredak - Javor 2:4 (0:1)

Bastajić 80, 87p - Dukure 29, Gojković 46, Gigić 61, Kembel 67

Spartak - Voždovac 3:0 (1:0)

Todoroski 33, Srećković 67, Obradović 78

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Nakon evropskog poraza, Radnički na "Čairu" izgubio i od TSC-a u Superligi

Izvor: JužneVesti.com, 31.Jul.2022

Nisu uspeli fudbaleri Radničkog iz Niša da se "izvade" nakon poraza od Gzire sa Malte u drugom kolu kvalifikacija za Ligu konferencije. TSC iz Bačke Topole pobedio je na "Čairu" rezultatom 3:0 (0:0) u četvrtom kolu domaćeg šampionata. Nišlije imaju jedan remi i dva poraza, kao i meč manje u...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.