Sunovrat Lejkersa

Izvor: RTS, 29.Jan.2014, 10:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sunovrat Lejkersa

Lejkersi nastavili pad ka dnu tabele i trenutno dele poslednje mesto u Zapadnoj konferenciji. Kristofersen pobednik noćnog slaloma u Šladmingu.Brazil predstavio troškove za Olimpijadu 2016. godine.Real Madrid prvi polufinalista Kupa kralja .

08.00 - U nastavku NBA lige LA Lejkersi su poraženi od najboljeg tima lige Indijane sa 104:92 i pali na deobu poslednjeg mesta u Zapadnoj konferenciji. Hjuston je treći put u sezoni savladao San Antonio 97:90, Niksi su porazili Boston sa >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << 114:88, Vašington je iznanadio Golden Stejt 88:85, Memfis je razbio Portland 98:81, a pobedili su još Nju Orleans i Detroit.

01.00 - Mladi norveški skijaš Henrik Kristofersen pobednik je slaloma za Svetski kup, održanog u poznatom austrijskom centru Šladmingu. Devetnaestogodišnji Krostofersen je na noćnom spektaklu, u prisustvu čak 45.000 gledalaca, trijumfovao ukupnim rezultatom od minut i 47,43 sekundi. Norveški skijaš ostvario je prvu pobedu u karijeri u Svetskom kupu. Drugo mesto zauzeo je glavni adut Austrijanaca, Marsel Hiršer, koji je zaostao 18 stotinki, dok je trećeplasirani Nemac Feliks Nojrojter imao 19 stotinki slabije vreme od pobednika. Bila je ovo poslednja trka slaloma pre početka Zimskih Olimpijskih igara u Sočiju.

00.10 - Brazilske vlasti saopštile su da će ta zemlja potrošiti 2,3 milijarde dolara na približno polovinu infrastrukturnih objekata potrebnih za organizaciju Olmipijskih igara 2016. godine, a da su konačni troškovi za sada nepoznati.Brazilski zvaničnici su pod snažnim pritiskom javnosti i medija da objave detalje troškova, s ozbzirom da su u zemlji menjani budžeti od 2009. godine, kada je Rio De Žaneiru dodeljena organizacija igara.

00.00 - Fudbaleri Reala iz Madrida plasirali su se u polufinale španskog Kupa kralja pošto su na domaćem terenu, u revanš utakmici četvrtfinala, savladali ekipu Espanjola sa 1:0. Pobedonosni gol postigao je Hese u 8. minutu. Prvi meč u gostima Real je dobio istim rezultatom (1:0). U preostalim revanšima četvrtfinala igraju Atletik Bilbao - Atletiko Madrid (prvi meč 0:1) i Barselona - Levante (4:1) a u četvrtak Rasing Santander - Sosijedad (1:3).

U današnjem centru pažnje su košarka i vaterpolo.Igraju se utakmice četvrtog kola druge faze takmičenja košarkaškog Evrokupa. U 18.00 košarkaši Crvene zvezde gostuju Panioniosu u četvrtom kolu Grupe L druge faze Evrokupa, a u isto vreme od 18.00, košarkaši Radničkog iz Kragujevca dočekuju Strazbur.Ovaj susret možete pratiti u direktnom prenosu na Drugom programu RTS-a. Na istom programu, od 20.30 pratićemo direktan prenos vaterpolo duela Partizana i Špandaua u petom kolu Grupe B Lige šampiona.Ljubiteljima fudbala su na raspolaganju utakmice u engleskom fudbalskom prvenstvu.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.