Sunce ozarilo Enfild - Bobi ipak igra!

Izvor: Sportske.net, 19.Feb.2019, 17:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sunce ozarilo "Enfild" - Bobi ipak igra!

Brazilac dobio zeleno svetlo da se pridruži svojim saigračima.

Jučerašnja vest da Roberto Firmini propušta današnji duel protiv "Bavaraca" je unelo strah u kosti "Redsima", zamena bi bila Danijel Staridž ali Englez nema minute pod Klopom.

Druga opcija je bila da se krene sa Maneom, Salahom i Šaćirijem napred, ali na sreću danas su vesti bolje po lidera Premijer lige - Firmino će ipak istrčati na "Enfild" večeras.

Tako da će Brazilac ostati >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << jedini igrač koji je igrao u svim evropskim utakmicama pod Jirgenom Klopom, za sada je brojka 34.

Dvadesedetsedmogodišnji napadač je tako prebrodio iznenadni virus, mada ostaje svakako pitanje da li ima snage za svih 90 minuta protiv neumornih Nemaca.

Odgovore na ova pitanje saznajemo večeras od 21 čas.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.