Izvor: MozzartSport.com, 18.Okt.2020, 20:43

Sumu čeka pauza

Gvinejac ima kontuziju oka

Šta bi bilo kad bi bilo... Odlično je Sejduba Suma počeo derbi, „skuvao“ je šansu koju je Filip Stevanović pretvorio u gol za Partizan već u 5. minutu.

Bio je Gvinejac sveprisutna pretnja po odbranu Zvezde dok mu Seku Sanogo nije laktom u duelu povredio oko. Posle samo 20 minuta igre Suma je morao da izađe iz igre i odmah je odveden u bolnicu na snimanje, pošto na oko nije mogao da vidi.

Po završetku >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << utakmice iz Humske je stigla kratka informacija:

U pitanju je kontuzija oka nastala zbog udarca. Odrađena je dijagnostika, treba da se prati i moraće Suma da bude neko vreme van terena“.

Imao je Partizan probleme bez Sume na terenu da organizuje napade, orijentisao se na kontre i na kraju nije uspeo da izdrži pritisak rivala, derbi je završen bez pobednika – 1:1.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.