Sumnjivi Aničebe planirao pljačku

Izvor: B92, 12.Mar.2009, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sumnjivi Aničebe planirao pljačku

Policija u engleskom gradu Knatsfordu uhapsila je ispred jedne juvelirnice napadača Evertona Viktora Aničebea zbog toga što im je ličio na pljačkaša.

Prema rečima predstavnika za štampu Evertona, dvadesetogodišnji Nigerijac stajao je sa jednim prijateljem ispred prodavnice nakita i kroz izlog gledao izložene predmeta, kada su im prišla dvojica policajaca i optužila ih da planiraju pljačku.

Napadač engleskog premijerligaša je pokušao da im objasno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ko je, ali policajci nisu bili raspoloženi za priču, već su i njemu i njegovom prijatelju stavil lisice na ruke.

Fudbaler ipak nije odveden u stanicu, jer su se policajci proverom ličnih dokumenata uverili da su pogresili, pa su Aničebe i njegov prijatelj oslobođeni.

"Aničebe i klub očekuju službeno izvinjenje policije, nakon čega će smatrati da je čitava stvar završena", rekao je portparol Evertona.

Iz policije su saopštili da su sve prodavnice nakita u Knatsfordu pod prismotrom zbog čestih pljački i da su se Aničebe i njegov prijatelj sumnjivo ponašali, zbog čega su bili zaustavljeni.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.