Sumnjiva pobeda Junajteda nad KPR

Izvor: Kurir, 08.Apr.2012, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sumnjiva pobeda Junajteda nad KPR

MANČESTER -  Fudbaleri Mančester Junajteda pobedili su  Kvins Park Rendžers sa 2:0 (1:0), u utakmici 32. kola Premijer lige i stekli osam bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Siti.Golove za ekipu

Ser Aleksa Fergusona postigli su Vejn Runi u 15. minutu iz penala i Pol Skols u 68. minutu. Meč je obeležila velika greška sudije Lija Mejsona, koji je u 13. minutu posle sumnjivog prekršaja Šona Derija na Ešliju Jangu dosudio penal, nakon što se napadač Junajteda aktivirao iz ofsajda.

Ujedno, kapiten KPR-a dobio je crveni karton.Siti od 17 časova gostuje Arsenalu i ukoliko ne pobedi šampionska trka najverovatnije će biti rešena.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.