Šumaherova supruga prodaje avion

Izvor: Press, 25.Jul.2014, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šumaherova supruga prodaje avion

Četrdesetpetogodišnji Šumaher koji je doziveo teške povrede glave u decembru prošle godine, prebačen je u junu iz bolnice u Grenoblu gde je proveo skoro sest meseci u komi, u rehabilitacionu kliniku u Lozani.

Ranije ovog meseca mediji su javili da je Šumaher izašao iz veštački izazvane kome i da je počeo da komunicira sa članovima porodice treptajima oka.

Njegova supruga je rekla nemačkim medijima da je on "sve bolje", a švajcarski mediji su preneli da očekuju >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << da će se Šumaher vratiti kući krajem meseca.

Nemački časopis "Bild" objavio je da je Korina Šumaher odlučila da proda pribvatni avion, koji je legendarni vozač nekada koristio i za koji je platio 25 miliona evra.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.