Šumaherov testament težak milijardu dolara: Sve ostavljam porodici

Izvor: Blic, 07.Jan.2014, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šumaherov testament "težak" milijardu dolara: Sve ostavljam porodici

Sedmostruki šampion Formule 1 Mihael Šumaher, napisao je testament pre četiri godine u kom je naveo da sve što ima ostavlja svojoj porodici.

Bogatstvo nemačkog asa teško je oko 1,2 milijarde dolara (oko 737 miliona evra), koliko je zaradio tokom 19 godina u najbržem cirkusu na svetu, odnosno što je inkasirao od sponzorskih ugovora, a sve ostaje njegovoj supruzi Korini i deci.

Šumaher je testament napisao u slučaju ako mu se "nekada nešto dogodi", a nažalost, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << krajem 2013. godine doživeo je nesreću na skijanju u francuskom Meribelu i već 10 dana je u komi.

Doktori njegovo stanje danima opisuju kao stabilno, ali i kritično, a supruga legendarnog Nemca je zamolila novinare, koji danima opsedaju bolnicu u Grenoblu, da im pomognu u borbi i ostave lekare da rade u miru.

Oglasio se i franucski advokat specijalizovan za pitanja koja se odnose na procese posle povreda na skijanju Eduar Burgin, koji smatra da su staze Meribel indirektno odgovorni za nesreću koju je doživeo Mihael Šumaher, jer nisu dobro obeleženi najopasniji delovi van staza.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Šumaherov testament "težak" milijardu dolara: Sve ostavljam porodici

Izvor: Dzungla.org, 07.Jan.2014

Sedmostruki šampion Formule 1 Mihael Šumaher, napisao je testament pre četiri godine u kom je naveo da sve što ima ostavlja svojoj porodici.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.